Foto's voor en na

 

SCHEREN/KNIPPEN

         

Shih-Tzu's/Boomertjes/Kruisinkjes.

Deze hondjes kunnen op meerdere manieren getrimd worden. Hier boven ziet u Sammie in model staan (pootjes lang, koppie en staart in model) of u kunt er voor kiezen zoals Rakker is getrimd volledig kort (pootjes, lichaam kort en staartje en koppie in model).

 

       

PLUKKEN

Bij de meeste plukhondjes wordt 2 a 3 keer per jaar de bovenvacht eraf geplukt. De hond komt dat in zijn ondervacht te staan. U kunt er ook voor kiezen om de vacht elke 3 maanden deels te laten plukken, zodat er altijd een laagje dekharen op de hond blijft zitten.

 

KNIPPEN

       

Poedels kunnen in heel veel modellen getrimd worden. Blacky wilde als stoere Doodl (dus geen kort koppie) en Puck is in standaard model getrimd (kort gezichtje, korte voetjes, beentjes langer en bovenop haar koppie een klein bolleke). Maar je kunt ook voor de Asianlook kiezen (zie onder).

 

BIJZONDER HEDEN

  

Asian Fusion Grooming is een combinatie van trimmen uit America en Azië. Sinds kort zijn een aantal trimsters in Nederland hiermee bezig. Ook ik heb hier een workshop voor gevolgd en weet de basisbeginselen van deze leuke kapseltjes. Wilt u uw hondje ook op deze manier een keer geknipt hebben, bespreek het met mij of dit mogelijk is.

  

DE SALON

Mijn salon is achter het huis in mijn tuin gevestigd. Ik verzoek u achterom te komen. In het midden van het poortje bevindt zich mijn salon. Er is een grote parkeerplaats aan het poortje gevestigd.